[#1] przełącznik kicków ???
może mi ktoś powiedzieć czy to jest pełnoprawny przełącznik czy tylko jakiś emulator w kości? znalazłem to na allegro i mocno zastanawiam się nad zakupem bo tradycyjny przełącznik jest tak duży, że zniekształcił mi obudowę do 600tki. tutaj macie link:
http://allegro.pl/kicstart-3-1-1-3-switch-dwa-kicki-w-jednym-i1470174535.html
[#2] Re: przełącznik kicków ???

@wilkwcieniu, post #1

A ma jakieś znaczenie czy działa metodą tradycyjną czy zmienia adresowanie kości ? ważne że działa.
Spytaj się tylko sprzedającego jak wygląda przełączaniem, swich mechaniczny czy jakoś inaczej i poproś o instrukcję montażu przed kupnem, żeby nie było zaskoczenia że poza zmianą kości trzeba coś polutować.

Pozdrawiam
[#3] Re: przełącznik kicków ???

@wilkwcieniu, post #1

To nie jest emulator, tylko kość z dwoma kickstartami, ja coś takiego robiłem wcześniej, tylko wgrywałem 4 kickstarty.

[#4] Re: przełącznik kicków ???

@wilkwcieniu, post #1

mam taki działa znakomicie.

[#5] Re: przełącznik kicków ???

@rafgc, post #3

wgrales 4 kicki na jedna kosc?... jak to zrobic?
[#6] Re: przełącznik kicków ???

@wilkwcieniu, post #5

kupić kość w która wejdą 4 kicki (2MB dla A500/A600 i 2x1MB dla A1200) i ją zaprogramować, dodać zworki, rezystorki i voila!

Jednak do większości zastosowań wystarczy Ci taka kość z dwoma kicstartami jak w linku z allegro. Cena nie jest wygórowana, kość kosztuje ok 30zł + przesyłka, więc sprzedający nie zarabi na niej kroci.

Ostatnia modyfikacja: 20.02.2011 13:16:29
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem