[#1] Wyłączanie amigi.
Witam. Pomóżcie. Wiem , że wyglądam na kompletnego laika, ale naprawdę nie wiem jak wyłączyć Amigę . Tak po prostu przełączyć przycisk na zasilaczu ?! Pytam się bo dopiero, po raz pierwszy, włączyłem Amigę i nie wiem co i jak...

[#2] Re: Wyłączanie amigi.

@rViper, post #1

Dokładnie tak, chyba że pracujesz z systemem na HDD to lepiej z niego wyjść i dopiero potem wyłączyć.

Ostatnia modyfikacja: 21.02.2011 15:08:16
[#3] Re: Wyłączanie amigi.

@abcdef, post #2

Dzięki bardzo ;') Bałem się , że może jej się coś stać.

[#4] Re: Wyłączanie amigi.

@rViper, post #1

Jaką masz Amigę ?

[#5] Re: Wyłączanie amigi.

@rViper, post #1

wyrwij kabel z gniazdka...
u mnie dziala OK

[#6] Re: Wyłączanie amigi.

@rViper, post #1

Nie zapłać rachunku za prąd OK

Ostatnia modyfikacja: 21.02.2011 15:30:24
[#7] Re: Wyłączanie amigi.

@Andrzej Drops, post #4

Zmień podpis w profilu.

[#8] Re: Wyłączanie amigi.

@recedent, post #7

Dotyczy to też paralaxy czy tylko mnie ?
Amigę wyłączaj jak instrukcja mówi
[#9] Re: Wyłączanie amigi.

@Andrzej Drops, post #8

Dziękuję.

Podpis parallaxa jest wkurzający (podobnie jak wielki napis "NATAMI THE FUTURE" u snajpera), ale nie zawiera wulgaryzmów. Jeśli chciałbyś coś jeszcze dodać, to załóż proszę nowy temat w innym dziale forum.

[#10] Re: Wyłączanie amigi.

@recedent, post #9

Ten post z odpowiedziami został przeniesiony do działu Hyde Park
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem