[#1] Viewery NA PPC
Prosze kogos o podanie programow wyswietlajacych jpeg na system powerup na system 3.0 albo 3.1 na AGA
[#2] Re: Viewery NA PPC

@eX, post #1

Np. WarpDT i systemowy Muptiview.
[#3] Re: Viewery NA PPC

@eX, post #1

ShowPPC, PicShow.

[#4] Re: Viewery NA PPC

@grxmrx, post #3

ShowPPC działa tylko na cgx.
[#5] Re: Viewery NA PPC

@szulu, post #4

ShowPPC dziala tez na P96
[#6] Re: Viewery NA PPC

@Norbert, post #5

Co nie zmienia faktu, że tylko na karcie GFX.:)
[#7] Re: Viewery NA PPC

@eX, post #1

Ja jeszcze dodam ze aby w pelni wykorzystac WarpDT koniecznie nalezy uzywac je z Blizkickiem. W przrzeciwnym wypadku beda niewiele szybsze niz te pod 68k.
[#8] Re: Viewery NA PPC

@Andrzej Drozd, post #7

WARP DT wymagaja OS.3.5 a ja mam 3.0
[#9] Re: Viewery NA PPC

@eX, post #8

Wiem, ale ja mam jakas biblioteke (zdaje sie ze wyjalem ja z boingbagow) i umnie dziala na 3.1. Pozatym nie uzywaj nowych WarpDT poniewaz bez rejestracji niewiele sa warte. Jak chcesz to podesle ci troche starsze ktorych uzywam.
[#10] Re: Viewery NA PPC

@Andrzej Drozd, post #9

O! Mi podeslij poprzednie WarpDT.
thx
[#11] Re: Viewery NA PPC

@eX, post #1

Jednoznacznie polecam francuski utilek ShowPPC :)
[#12] Re: Viewery NA PPC

@eX, post #1

a ja używam do jpeg'ów PPCjpeg - powinien działać i na AGA i na karcie (ja mam kartę gfx, ale program używa poprostu zadanego albo domyślnego ekranu). Jest naprawdę szybki i dosyć wygodny - mi pasuje :)
PPCjpeg jest na aminecie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem