[#1] ZorroII i A1200
Jak myślicie czy warto bawić się w ZorroII i kartę grafiki na tych slotach?
Co by mi to dało?
Dzięki za podpowiedzi. :D

[#2] Re: ZorroII i A1200

@Arkadyy, post #1

do przesuwania ikon na wb tak do gier nie

[#3] Re: ZorroII i A1200

@Arkadyy, post #1

Wszystko zależy od tego ile kasy chcesz wydać. Widzę, że masz BlizzardaPPC, więc masz kilka opcji.

Oczywiście możesz zakupić sloty ZII, ich koszt jest niski, ale wydajność też jest niska. Do tego musisz znaleźć jakąś sensowną kartę graficzną (obecnie ok. 100 euro za CV64/3D, która jest najlepszą kartą do tych slotów).

Jeśli masz kasę to zainwestuj lepiej w BVisionPPC, którą podłącza się do BlizzardaPPC, lub w Mediatora do którego możesz wsadzić dość nowoczesne karty Radeon na PCI.

Co do pytania "co by mi to dało?". To zależy od tego co chcesz robić i do czego wykorzystujesz Amigę.

[#4] Re: ZorroII i A1200

@strim, post #3

Racja, przy tej karcie turbo tylko Mediator . Nie wiem z jakimi prockami jest Twoja karta ale naprawdę taniej wyjdzie Ci zabawa w PCI niż w Zorro .

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem