[#1] Przypominacz...
Witam.

Chcialbym wiedziec czy na Amige jest program ktory pelni jednoczesnie funkcje kalendarza (wlacznie z podawaniem imienin z danego dnia), oraz przypominacza (zeby np. powiadamial o wpisanej mu wczesniej uroczystosci/wizycie itp.). Oczywiscie jesli chodzi o imieniny, to musialy by to byc polskie imiona, a nie na przyklad "John" ;) Chodzi tez o to, zeby powiadamianie o jakims wydarzeniu (wczesniej wpisanym) mialo miejsce wczesniej, a nie tego samego dnia... np. definiuje mu date urodzin kogos z rodziny, ustawiam zeby mnie powiadomil tydzien wczesniej, zebym jeszcze zdarzyl sie przygotowac. Mam nadzieje ze mniej wiecej rozumiecie o co mi chodzi.

Jesli taki program istnieje, to jak sie nazywa, i skad go wziac?

Z gory dzieki za pomoc :)

Pozdrawiam.

[#2] Re: Przypominacz...

@ako, post #1

Sprawdz Remindera

[#3] Re: Przypominacz...

@reactor, post #2

... albo Daywatcha :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem