[#31] Re: Coś dla posiadaczy Amigi 600 i nie tylko...

@woszym, post #30

całkowicie inne mam mocowania, u mnie niema wogóle sprężynek na wierzchu
Mocowanie przycisków

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2011 09:37:22

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2011 09:38:27
[#32] Re: Coś dla posiadaczy Amigi 600 i nie tylko...

@woszym, post #3

Witam. Jestem z poza tematu, ale sam potrzebuję 3 klawiszy do Ami 500, a dokładnie rzecz ujmując:

Jeden ze znakiem dzielenia z części numerycznej
Jeden z wykrzyknikiem i jedynką
I jeden z siódemką i znakiem &.

Jeśli jeszcze ktoś je ma, to proszę o kontakt na wiktor7@poczta.onet.pl lub GG 4567047. Chętnie bym je odkupił.

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2011 14:47:47
[#33] Re: Coś dla posiadaczy Amigi 600 i nie tylko...

@Hackmaster, post #32

OK, panowie. Mam całą (bez spacji) klawiaturę od A1200 (no to chyba pasuje do A500) do rozdysponowania. Ułożenie angielskie, typ mocowania taki jak na tym zdjęciu. Brać, wybierać, przebierać i nie ciągnąć wątku ponad potrzebę.

Klawisze niestety dość pożółkłe, ale skoro sposób na wybielenie znajduje się w tym wątku, to myślę że nie będzie problemu.

[#34] Re: Coś dla posiadaczy Amigi 600 i nie tylko...

@recedent, post #33

Ja swoją jak kupiłem to pierwsze co w mak i do zlewu ;D
tylko moja nie była aż taka żółta.

[#35] Re: Coś dla posiadaczy Amigi 600 i nie tylko...

@woszym, post #26

Ja też mam zupełnie inne mocowanie, u mnie też nie ma sprężynek, więc F8 i 7 też się zwalniają.

[#36] Re: Coś dla posiadaczy Amigi 600 i nie tylko...

@Kilos, post #31

ja mam takie mocowanie w A600

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem