[#1] Amiga 600 bez fdd
Witam Mam pytanie co do amigi bez fdd.Jeśli nie mam normalnego fdd w amidze , to czy moge podłączyć zewnętrzny i czy będzie tak samo pracował jaj wewn... ??
[#2] Re: Amiga 600 bez fdd

@HuNcYk, post #1

Nie.
[#3] Re: Amiga 600 bez fdd

@Jacek Rzeuski, post #2

mozesz wybrac z bootmeu zeby botowala stacja zewnetrzna.....
[#4] Re: Amiga 600 bez fdd

@HuNcYk, post #1

hmm mozesz tez przelozyc bebechy zewnetrznej stacji do srodka...
[#5] Re: Amiga 600 bez fdd

@HuNcYk, post #1

do srodka a600 ma sie rozumiec :)
[#6] Re: Amiga 600 bez fdd

@jaro, post #3

Życzę powodzenia w odpalaniu w ten sposób niedosowych gierek (bo chyba po to temu gościowi stacja, nie?)
[#7] Re: Amiga 600 bez fdd

@Jacek Rzeuski, post #6

chyba tak(chodzi mi o cel posiadania stacji ;)), ale pewny jestes ze to nie pojdzie ? bo ja nie do konca...hmm chodzi tu o ten caly sygnal READY jak sie domyslam, niestety nie mam teraz zewnetrznego flopa. zdaje mi sie ze kiedys odpalilem gierke w ten sposob, tylko czy byla NDOS to teraz tego nie powiem (no ale wiekszosc jest)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem