[#1] kopia romu
Czy mogę korzystac z kopii romu amigi w WinUAE, której już nie posiadam, czy to już jest wtedy nielegalne?

Ostatnia modyfikacja: 28.05.2011 15:28:38
[#2] Re: kopia romu

@Duncan, post #1

Nielegalne.

[#3] Re: kopia romu

@Duncan, post #1

Trzeba bylo wydlubac kostki przed sprzedaza, teraz bys mogl legalnie emulowac ;) hehehehe

A jak mam uszkodzone kostki to moge sobie sciagnac z netu ta sama wersje kickstartu? ;) W koncu kostka to tylko nosnik, ja nabylem nosnik z programem na nim zawartym.
Awaria nosnika, co nie? ;) A ze ktos je mlotkiem potraktowal to juz inna sprawa ;)

[#4] Re: kopia romu

@karaczan, post #3

A jak mam A1200 i UAE pod MOSem, to mogę mieć jednocześnie dwa odpalone czy tylko jeden w danej chwili? :)

[#5] Re: kopia romu

@kjb, post #4

Tylko jeden w danej chwili.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem