[#1] programowanie muzyki
Jestem początkującym posiadaczem A500 i o programowaniu szkółki slad zagoin a l a ja właśnie na mojej A 500 chciałbym coś stworzy, najlepiej na digiboosterze

[#2] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #1

sorry jakos****o..o sie wyrazilem

[#3] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #2

Jak wytrzeźwiejesz, to zacznij jeszcze raz od początku.

[#4] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #1

Zapomnij o digiboosterze, bo tam potrzebujesz mocniejszego sprzętu i na A500 w tym zestawie, który masz na pewno nie ruszy
[#5] Re: programowanie muzyki

@witekkk, post #4

DigiBooster 1.7 może ruszy...

[#6] Re: programowanie muzyki

@kjb, post #5

Być może ruszy, ale komfort z tego żaden. Polecam tylko i wyłącznie protrackera. Działa pięknie i cuda można stworzyć OK

[#7] Re: programowanie muzyki

@kjb, post #5

Minimalne wymagania to 68020
[#8] Re: programowanie muzyki

@(V)(I)mothe(P), post #6

no oki to zacznę od tego protrackera, tylko mam prośbę podesłałby mi go ktoś? razem z samplami of koz, bo co tam można robić bez sampli

[#9] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #8

no wytrzeźwiałem już wytrzeźwiałem to jak podrzuciłby ktoś te dyskietki z protrackerem?

[#10] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #9

ja podrzuciłem dwa razy do góry :D

[#11] Re: programowanie muzyki

@rzookol, post #10

haha nie udało im się trafić do mojego okna

[#12] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #11

przeslij kablem szeregowym

[#13] Re: programowanie muzyki

@rzookol, post #12

no właśnie tu jest problem, bo mam nową płytę w pc i ma tylko usb :( nie zaglądałem do instrukcji czy nie ma wyprowadzeń na płycie w postaci pinów, ale w czasie przeprowadzki cała dokumentacja jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie... w każdym razie ani rs-a ani lpt nie mam bezpośrednio z tyłu obudowy blaszaka

[#14] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #13

Marsz na Aminet.

[#15] Re: programowanie muzyki

@mailman, post #14

tak wiem aminet... tylko jak mam to zrobić z gołą A500 z 1MB RAM??

[#16] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #15

Tak samo jak marudzisz na tym forum, przy pomocy swojego peceta.

Pozdrawiam
[#17] Re: programowanie muzyki

@RadoslawF, post #16

Obawiam się, że kolega lopi777 ma kłopot jak to wszystko przenieść potem na Amigę500 z PC. Ale to już nie jest tematem tego posta...oops. A przy dobrych chęciach, ze strony wątko twórcy, można znaleźć te informacje na PPA.
Tylko czytając ten wątek od początku odniosłem wrażenie, że jest to podpucha albo totalne dno i dwa metry mułu w temacie - Amigi.

[#18] Re: programowanie muzyki

@Tomski, post #17

No fakt początek tego posta mi nie wyszedł, ale to już wina imprezy
a w temacie amigi faktycznie nie potrafię się nawet poruszać po Workbenchu (!niektóre okienka nie mają kropek z lewej strony i jak je zamykać?? - dygresja)

[#19] Re: programowanie muzyki

@lopi777, post #18

Ty udajesz czy tak na serio? W czymś jest problem, żeby klikać po Workbenchu i samemu spróbować jak to działa?

[#20] Re: programowanie muzyki

@witekkk, post #7

Serio? To jakim cudem mi to działa na A600 68000? W instrukcji też jest wzmianka o działaniu programu na Amigach z prockiem 6800.

Benedykt Dziubałtowski

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem