[#1] Amiga CdTv
Czy można jakoś włożyć rom z amigi 600 do 500 bo mam przełącznik kickstartów :))
[#2] Re: Amiga CdTv

@HuNcYk, post #1

Jasne wsadzaj.Nie ma problemów.Ja wsadziłem kickstart z A500 do A600 i też działo.
Obydwa sa 16 bitowe wiec działają zamiennie.
Troche temat postu jest mylący ;)
[#3] Re: Amiga CdTv

@DjThunder, post #2

Ku**** wsadziłem rom tem gdzie nie miał być i już mi amiga nie działa
tam były takie 2 kości obok siebie a ja jedną wyciągnołem i wsadziłem rom z 600 i później amisia nie chciała odpalić to pomyślałem że włoże starą kość i że będzie łaziło a tu dupa wielka :(((Poradźcie coś ....
[#4] Re: Amiga CdTv

@HuNcYk, post #3

Oto rada: zrób zbiórkę pieniędzy na następną A500 (~35PLN na Allegro) bo z tej już nic nie będzie, sorki.
[#5] Re: Amiga CdTv

@Przemysław Kowalczuk, post #4

albo moze rozejrzyj sie za sama plyta glowna......
[#6] Re: Amiga CdTv

@jaro, post #5

Niby czemu niuc nie będzie ?? NIc nie da się zrobic ??
[#7] Re: Amiga CdTv

@HuNcyK, post #6

da sie, ale jak zatrudnisz do zbadania tego serwisanta to finansowo dobrze na tym nie wyjdziesz ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem