[#1] Program do list dyskusyjnych.
Czesc.

Szukam programu do obslugi mailowych list dyskusyjnych. Oczywiscie mozna
zwyczajnie czytac takie listy w YAMie, ale mi chodzi o program ktory by
tworzyl z maili tzw. drzewa. Po prostu milej by sie czytalo rozne watki.
Cos takiego jak "kMail" na linuxie.
Za wszelka pomoc, dzieki.

Pzodrowienia.
XaVeR
[#2] Re: Program do list dyskusyjnych.

@XaVeR, post #1

Yam też to umożliwia.
[#3] Re: Program do list dyskusyjnych.

@kmilota, post #2

A gdzie konkretnie wlacza sie ta mozliwosc?
[#4] Re: Program do list dyskusyjnych.

@XaVeR, post #3

To się nie włącza, tylko definiujesz sobie odpowiednio katalogi i listy automatycznie zostają posegregowane w odpowiednich katakogach. Wszystko zależy od pomysłowości.
[#5] Re: Program do list dyskusyjnych.

@kmilota, post #4

Nie. Chyba sie nie rozumiemy. Katalogi na rozne listy dyskusyjne to ja mam. Sortowanie przychodzacej poczty do tych katalogow tez dziala.
Chodzi mi o tworzenia drzewa watkow na liscie dyskusyjnej, tak aby mozna bylo "zwinac" watki. Przeciez nie bede robil katalogow do kazdego watku na jednej liscie dyskusyjnej. W YAMie mozna robic drzewa katalogow, ale mi chodzi o drzewa listow w danym katalogu.
[#6] Re: Program do list dyskusyjnych.

@XaVeR, post #5

chodzi o watkowanie po po czego yam nie potrafi. niestety nie wiem dlaczego tego nie umie.
[#7] Re: Program do list dyskusyjnych.

@XaVeR, post #1

Może SimpleMail?
Screenshot z drzewkami. Dawno nie obsługiwałem przez niego poczty, ale możesz sprawdzić czy drzewka nadal w nim są i czy/jak działają.

[#8] Re: Program do list dyskusyjnych.

@grxmrx, post #7

ale segregowane wedlug pola "from:" . normalne czytniki jak kmail robia to po references:
[#9] Re: Program do list dyskusyjnych.

@XaVeR, post #1

Był też kiedyś na kompaktach ACS program World News. Ale nic o nim więcej nie wiem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem