Co to znaczy "mam uwalone", spalone albo pozrywane ścieżki, zimne luty? Lepiej wyjąć płytę i się przyjrzeć złączu, może tylko cyna pękła i wystarczy poprawić lutownicą.
Nie wiem, po prostu nie działa :) Nie wiem jeszcze czy to wina złącza, na dniach wytargam z piwnicy inną płytę i sprawdzę.
Z lutowaniem mam tyle wspólnego co z hiszpańską inkwizycją ;)
Ale mam zamiar zabrać moją 600-tkę na SACP i prosić o pomoc bardziej rozeznanych w temacie kolegów :)
Dlaczego twierdzisz ze nie potrafisz lutowac? Próbowałeś? Ja sam niewiele wiedziałem i umiałem a jednak dałem radę. Prosty miernik, trochę cyny kolba i po problemie:) nikt nie zrobi tego lepiej niż właściciel amigi:)
Nie bój się lutowania, sam się bałem ale ostatnio się przełamałem, najgorzej jest do momentu gdy lutownica się rozgrzeje, potem już leci z górki inna sprawa, że jeszcze nie wyszło mi nic co by działało, ale pierwsze koty za płoty :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.