[#1] Kalendarz imprez

Mam małą propozycję dla rednaczy PPA:
zróbcie kalendarz imprez Amigowych z krótkim opisem każdej z nich.
Dział ten mółby mieć własne forum, na którym można by się publicznie chwalić, jak to się widziało trzeźwego [........]
[#2] Re: Kalendarz imprez

@Prince, post #1

To wcale nie taki głupi pomysł
[#3] Re: Kalendarz imprez

@Drako^lM, post #2

i mi też ten pomysł bardzo się podoba
[#4] Re: Kalendarz imprez

@Jarek, post #3

Zawsze jak szukam kalendarza imprez to trafiam na ten wątek!
Dlatego wklejam ten na który chciałbym trafić po wpisaniu w wyszukiwarce: kalendarz imprez

OK

Ostatnia aktualizacja: 04.04.2016 07:14:40 przez Vato
[#5] Re: Kalendarz imprez

@Vato, post #4

Wykopalisko okrutne, ale dzięki za link. Tyle czasu jestem na ppa.pl a nie wiedziałem o takim doskonałym rozwiążaniu :) OK
[#6] Re: Kalendarz imprez

@Vato, post #4

A mówią żeby nie odkrywać Ameryki.
[#7] Re: Kalendarz imprez

@baderman, post #5

Oh please...

[#8] Re: Kalendarz imprez

@recedent, post #7

tak..bardzo przydatne jak podstawowych imprez nie ma tu wpisanych..np WAPNIAK
[#9] Re: Kalendarz imprez

@pabloz, post #8

i Silly Venture ..LOL
[#10] Re: Kalendarz imprez

@recedent, post #7

To że to jest na bocznym panelu - to ja wiem. Chodziło mi o takie śliczne ujęcie jak na ściennym kalendarzu.
[#11] Re: Kalendarz imprez

@baderman, post #10

Bo takie ujęcie jest dopiero jak klikniesz w link "kalendarz imprez" pod spodem tych imprez. Raczej trudno by się przeglądało główną stronę PPA gdyby zasłaniał ją kalendarz na fullscreen.

@pabloz: Jeśli nie ma jakiejś imprezy o której wiesz, to ją zgłoś do redakcji. To mniej roboty niż napisanie dwóch postów w tym wątku.
[#12] Re: Kalendarz imprez

@recedent, post #11

w sumie racja
[#13] Re: Kalendarz imprez

@recedent, post #11

Bo takie ujęcie jest dopiero jak klikniesz w link "kalendarz imprez" pod spodem tych imprez.

Jak nietrudno się domyśleć. Jednakowoż nigdy tam nie kliknąłem, aż do dziś.
Raczej trudno by się przeglądało główną stronę PPA gdyby zasłaniał ją kalendarz na fullscreen.

[#14] Re: Kalendarz imprez

@recedent, post #7

Ustaw forum tak żeby wyszukiwało w pierwszym wyniku to co trzeba albo usuńcie zbędne tematy takie jak ten.
Ja przeglądam formum na komórce i jest ciutek inaczej. Mozecie protestować
[#15] Re: Kalendarz imprez

@Vato, post #14

Możecie potestować miało być (słownik komórki se zmienił haha!)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem