[#31] Re: Amigowe biuro australijskiej firmy Underground Arcade

@Minniat, post #30

Jesteś gość oby takich więcej ja narazie ograniczam się typowo do hardware programowanie miałem już dość dobrze opanowane w Amos-ie razi mnie tylko tam brak możliwości promowania ekranu i brak wykorzystania możliwości kości AGA chociaż zdaje się gdzieś widziałem wersję AGA Amos-a wiem to lamerski język ale dla mnie bardzo przyjazny. Myślałem nad Blitz Basiciem ale wszystko skończyło się na dobrych intencjach zbyt mało było literarury i kursów w języku polskim dzięki czemu mógłbym tworzyć takie produkcje jakie robiłem już z użyciem AMOS-a. Potem padł mi dysk 270 MB i dyskietka ratunkowa kilkadziesiąt grafik w PPaincie, pare animacji i gier oraz programów w AMOS-ie poszło w niepamięć a szkoda... Zwłaszcza parę grafik uważam że zasługiwało na uwagę.

Ostatnia modyfikacja: 11.09.2011 13:52:18
[#32] Re: Amigowe biuro australijskiej firmy Underground Arcade

@miro_78, post #31

Bardzo mi przykro, że straciłeś dane, nad którymi pracowałeś. Ja po dziś dzień mam dysk 2GB Seagate, który służy mi nadal, przy czym mam jego kopię na dysku 80GB w drugiej Amidze.

Wkład każdego z nas jest bardzo ważny, nie istotne czy będzie to prosta gra w AMOSie czy aplikacja w C++.

Ja życzę Selurowi oraz wielu innym osobom na forum powodzenia i sukcesów w pracy na naszym poletku. Mam nadzieję, że przyjdzie czas kiedy przetestuję Wasze produkcje.

Ostatnimi czasy klub amigowy, który założyłem jest nieaktywny, nie oznacza to jednak że nic obecnie nie działam, pracuję tak jak pisałem samodzielnie nad dokończeniem nowej wersji edytora map do gry Benefactor, mam w planach ukończenie paru amigowych projektów, które niech pozostaną niespodzianką ;)

[#33] Re: Amigowe biuro australijskiej firmy Underground Arcade

@HOŁDYS, post #7

Ja na Marsa jak byłem, to wydziałem jak swoje gazety składali na komputerach Atari, tylko 32 - bitowych ala Amiga 3000 i 4000. Do nich były podłączone różne maszyny specjalistyczne też firmy Atari. Pamiętam były też Maci. I nawet widziałem że mieli też specjalną konsolkę PSX1 w niebieskiej obudowie, niemającą zabezpieczeń do odczytu nagrywanych płyt.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem