[#1] Menu BPPC.
Witam!
Gdy uruchamiam menu BPPC (wciśnięty ESC podczas odpalania Amisi), pojawia się ekran w postaci dwóch jednakowych paneli z bardzo małymi znaczkami. Jak to zrobić, żeby było coś widać???!!! Ktoś mi powiedział, że należy wcisnąc spację i przestawi się na PAL, ale to nic nie pomaga (mam tylko grafę AGA)!
[#2] Re: Menu BPPC.

@Kitech, post #1

A jaki monitor? Obsłuży 31kHz?
[#3] Re: Menu BPPC.

@kmilota, post #2

Monitor 1084S. Kliknąłem wczoraj w tym prawie niewidocznym menu na coś takiego jak >30kHz, ale zrobiło się jeszcze gorzej!
[#4] Re: Menu BPPC.

@Kitech, post #3

A bootmenu (dwa przyciski myszy) wyświetla ci się poprawnie? Może bootmenu BPPC włączyło ci się w doublePALu?
[#5] Re: HELP!!!

@kmilota, post #4

Bootmenu (dwa przyciski myszy) wyświetla się poprawnie. Nie wiem co robić z menu powerki. HELP!!!
[#6] Re: HELP!!!

@Kitech, post #5

Nic nie zrobisz. Na tym monitorze daleko nie pojedziesz i basta ;(
[#7] Re: HELP!!!

@Prince, post #6

Dzięki!
[#8] Re: HELP!!!

@Prince, post #6

Przecież bootmenu z powerki otwiera sie też na takim samym ekranie co główne bootmenu. Więc problem leży po stronie ustawienia wyświetlania w powerce.
[#9] Re: HELP!!!

@kmilota, post #8

Zrób upgrade FlashROMu karty, może coś pomoże. Ja mam BV i nie chce mi się wyciągać, żeby sprawdzić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem