[#1] CZy da sie przerobić mody na format MP3
Tak jak w temacie, dzisiaj podczas porzadków znalazłam troche płyt z modami, niektóre zrobił mój mąż gdy były te fajne czasy gdy amisia rzadziła.
A słuchając ich, aż sie prosi by je wgrac na mp3. :D

[#2] Re: CZy da sie przerobić mody na format MP3

@bacus10, post #1

podobne wątki już były:

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=4&t=15750

[#3] Re: CZy da sie przerobić mody na format MP3

@bacus10, post #1

A czy wszystkie zostały opublikowane? Jeśli masz coś, co nie ujrzało światła dziennego spytaj męża, czy nie zachciałby się tym podzielić na modules.pl albo Amiga Music Preservation.

[#4] Re: CZy da sie przerobić mody na format MP3

@bacus10, post #1

No jasne że można. OpenMPT ma opcję zgrywania modów do wave. Tak otrzymany plik wystarczy zakodować do MP3 i ogień. Jeżeli chodzi o modki to masa jest na SOAMC i to w wersjach oryginalnych (z podziałem na kanały) jak i zmiksowane.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem