[#1] Chce PAL, a nie NTSC!
Zapewne moje pytanie zostanie ze zerowymi komentarzami. Moja plyta glowna kiedys byla normalna i nie wiem po czym i dlaczego ale plyta jakdyby sie zmienila na tryb wyswietlania NTSC. Amiga jest normalnie w NTSC, a ja chce uzywac PALu i chcac zmienic musze ciagle za kazdym uruchomieniem komputera wejsc do boot menu i zmienic z NTSC na PAL, czy ktos wie co jest grane? Amerykanska orginalna Amiga? Ale przeciez kiedys ta plyta byla PALowska! Jakis ukryty pstryczek na plycie glownej przelaczajacy tryby wyswietlania? :/
[#2] Re: Chce PAL, a nie NTSC!

@sordan, post #1

przestaw jumper. jak napiszesz jaka plyta to moze ktos ci odpisze jaki. na razie szukaj sam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem