Wątek zamknięty
[#1] OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa
Jak w temacie ..... z kad moge sobie pobrac taka "testowa" ;) wersje.
Jesli jest tako mozliwosc.

Pozdrawiam
[#2] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Senjuro, post #1

Heh. To tak jakbyś zapytał skąd można "testową" wersję Win XP ściągnąć;) Wersja testowa systemu operacyjnego?;) Jak to by miało wyglądać? Demo, na którym można tylko ikony poprzesuwać?:D
[#3] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Senjuro, post #1

Nie ma testowych wersji systemu. To tak jakbyś szukał testowej wersji windowsa.
[#4] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@kmilota, post #3

O rany ..... to tak jak z piwem ;) bezalkoholowym. O to mi chodzilo

Pozdrawiam
[#5] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@kmilota, post #3

To Ci tylko poiwem, że są wersje testowe windows'a (np. 2003 server), które działają przez 120 dni z pełną funkcjonalnością (nie tylko przesuwanie ikonek :P)
[#6] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Krzysztof, post #5

szkoda tylko, że nie za darmo ;)

[#7] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Krzysztof, post #5

Ja wiem..... ale windy mam juz dosc ..... wolalbym os'a
Ewentualnie gdzie mozna za w miare rozsadne pieniadze nabyc takowy.

Pozdrawiam
[#8] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Krzysztof, post #5

Tak? Nie wiedziałem;) Podaj więc linka to sobie ściągnę i wypróbuję;)
[#9] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@szulu, post #8

Jeśli nie umiesz sam znaleść ;P to ot choćby np. www.windows2003.pl --> zakładka pliki --> pobierz polską wersję ewaluacyjną. Wystarczy zarejestrować się w serwisie i ZA DRAMO pobrać. Moglibyście Panowie przynajmniej wprost napisać mi, że bzdury wypisuję, a nie wykazywać się brakiem elementarnej sztuki posługiwania się wyszukiwarkami internetowymi, a tym bardziej wypowiadać się w tematach, o których jak widać nie macie pojęcia (w końcu to forum AMIGOWE).
[#10] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Krzysztof, post #9

Moglibyście Panowie przynajmniej wprost napisać mi, że bzdury wypisuję
I pewne ktoś by tak napisał gdyby Pan rzeczywiście napisał bzdurę.

a nie wykazywać się brakiem elementarnej sztuki posługiwania się wyszukiwarkami internetowymi
A może po prostu nie czuliśmy potrzeby poszukiwnia wersji testowej Win?

a tym bardziej wypowiadać się w tematach, o których jak widać nie macie pojęcia (w końcu to forum AMIGOWE)
A Pan myśli, że amigowcy mają klapki na oczach i poza swoimi A500 świata nie widzą? Zresztą, pytanie padło na forum amigowym o os3.5/3.9 a Win był podany jako przykład, a że nie do końca poprawny? Cóż, nikt nie jest doskonały. Fakt faktem, że demo wersji AOSa nie było nigdy, a o Win to dopiero teraz o 2003 sie dowiedziałem (wcześniej chyba nie było dem 98, XP itp?)
[#11] Re: OS 3.5 lub 3.9 wersja testowa

@Senjuro, post #4

I jak ja mam to rozumieć? Znowu wytwarzanie atmosfery o charakterze przyzwalania na kradzież?
Zamykam wątek.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem