[#1] shapeshifter + savagePPC
czytalem dokladnie guide'a i nic nie wskazuje na to ze sterownik ten nie dziala z karta gfx pod p96, jednak tak nie jest (jest tylko zastrzezenie ze potrzeba mase Fastu, a takowa ilosc mysle ze posiadam).

korzystajac kiedys jeszcze z agi udalo mi sie uruchomic SS z tym driverem (mialem wtedy 64 mb fastu), teraz mam 128 i mac jako tako sie uruchamia (slychac ze sie system laduje), ale przed soba mam ciemny ekran(mediator,blizPPC,voodoo3)(a jak przelaczam na wejscie rgb-z-przelotka to jest to samo).

pozdrawiam
stebel
[#2] Re: shapeshifter + savagePPC

@stebel, post #1

Mając kartę graficzną zapomnij o jakiś zastępczych driverach. SavagePPC jest dla AGI.
[#3] Re: shapeshifter + savagePPC

@stebel, post #1

Ten ster jest TYLKO do AGAty niestety i to z wyjôcia Video:(
U mnie ShapeShifter smiga na MuEVD lub Picasso96 (Voodoo).
Szkoda ze nie dziala CardTrickEVD, na BVision byl najlepszy.
Bede jeszcze testowal TuboEVD;)

[#4] Re: shapeshifter + savagePPC

@mi^AMI^, post #3

turboevd wogule nie da sie uruchomic, testowalem go juz, za ten cardtrick to faktycznie pomylka na voodoo:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem