[#1] Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9
Witam!!!

Jak w OS 3.9 sprawdzic ktora wersje mam CrossDOS'a.

Czy jesli zaktualizuje CrossDOS do nowszej to musze zostawic stary plik mfm.device, bo podobno np w CrossDOS 7.02 jest w nim blad?

JASTUS
[#2] Re: Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9

@Jastus, post #1

Najprościej to kliknij raz na ikonę CrossDosa i z menu wybierz Ikonki/informacje. Jest tam pole wersja. Kliknij w to i odczyta Ci wersje programu. :D

[#3] Re: Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9

@spiryt, post #2

Pisze mi 45.1. Ale odpowiada to ktorej wersji 5. , 6. , 7. ?
[#4] Re: Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9

@Jastus, post #3

Jeśli pisze ci 45.1, to znaczy, że dawno nie robiłeś aktualizacji AmigaOS3.9. U mnie jest wersja 45.2. A o co ci chodzi z tymi wersjami 5., 6., 7.?
[#5] Re: Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9

@kmilota, post #4

Wersje CrossDOS'a v5, 6, 7 --> 7.04
[#6] Re: Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9

@Jastus, post #1

a po co ci komercyjny CrossDos jak masz darmowy, lepszy i ciagle rozwijany FAT95 na Aminecie?
[#7] Re: Pomoc w okresleniu wersji CrossDOS w OS 3.9

@Jastus, post #5

Czyli chodzi ci o innego CrossDOSa niż o tego wbudowanego w system? Ja zawsze używałem dego dołączonego do AmigaOSu. Innych nie chciało mi się kupować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem