[#1] makecd 3.2c beta 10
moj problem polega na tym ze uzywalem sobie makecd 3.2 ilestam i wszystko by bylo dobrze, gdyby nie to ze wersja tytulowa blednie mi pali zwykle plyty cdr(cdrw pali jak zwykle).
i wywala mi po wypaleniu jakis requester o bledzie.

o co chodzi, czy u wszytkich, ktorzy uzywaja 3.2c beta10, robia sie podobne klocki?

p.s.najbardziej zalezy mi na opinii uzytkownikow tejze wersji

pozdrawiam
grzes
[#2] Re: makecd 3.2c beta 10

@grzes_zab, post #1

Po pierwsze 3.2d beta 10. A po drugie, błędne wypalanie CDR a poprawne CDRW świadczy o pirackim kluczu;) Trzeba było zostać przy wersji, z którą taki klucz działał:) No chyba, że się mylę i masz oryginalny klucz, ale wtedy nie ma żadnych problemów z tą wersją (chyba, że płytki jakieś strasznie badziewne - np. była trefna seria LG, która wyrzucała błąd na końcu ale płytki były nagrane poprawnie).
[#3] Re: makecd 3.2c beta 10

@szulu, post #2

Fakt że na pirackim kluczu wszystko niby chodzi ale jakoś źle
[#4] Re: makecd 3.2c beta 10

@grzes_zab, post #1

Uzywanie w MakeCD pirackiego klucza objawia sie:

- BLEDNYM wypalniem plytek CDR
- POPRAWNYM wypalaniem plyt CDR_W

Autor konsekwentnie "wylapuje" PIRACKIE klucze krazace po sieci,
ktore pozniej UNIEWAZNIA w kolejnych wersjach MakeCD.

Goraco polecam zarejestrowanie w/w programu.
Naprwde warto !
[#5] Re: makecd 3.2c beta 10

@Amig_OS, post #4

a gdzie go zarejestrowac, najlepiej z obsluga wszystkiego,TAO,DAO,SAO?
[#6] Re: makecd 3.2c beta 10

@grzes_zab, post #5

Z teg co mi wiadomo MakeCD już się nie rejestruje gdyż stał się w pełni komercyjny. Kupić go można chociażby tu: http://www.vesalia.de/. Cena jedyne 65 Euro. Może warto się zainteresować FryingPanem? Cena tylko 10 Euro.
[#7] Re: makecd 3.2c beta 10

@szulu, post #6

Moze i mozna sie zainteresowac gdyby nie kilka wad we FryingPanie ale to jak znajde czas to opisze autorowi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem