[#1] INTERFACE KLAWIATURY GIFT
WITAM !
Mam problem z interfejsem klawiatury który kupiłem kiedyś na allegro ale dopiero ostatnio założyłem do ami. Jest to jeden z lepszych interfejsów
klawiatury do ami. i dlatego byłem zaskoczony gdy przy starcie systemu
zaczeły mi się pojawiać litery tak jakbym naciskał na klawisze a nie naciskałem.usuwałem backspace-m i wszystko niby ok. Ale podczas wpisywania nagle zadziałał shift i nijak go wyłączyć . Czasami zdaża się że wszystko jest ok. Podobne problemy miałem z promodulką swego czasu.
Ma ktoś podobne objawy ? jakieś sugestie- konstruktywne ? (ale bez takich - jesteś głupi boś to kupił - bo to już wiem ! ) a może jak zwykle chodzi o zasilacz he.he.
------------------- Pozdrawiam wszystkich !
[#2] Re: INTERFACE KLAWIATURY GIFT

@JUREK, post #1

Przeczyść styki w interfejsie, ale raczej bym się skupił na samej klawiaturze. Rozkręć ją (dużo śrubek) i ... też przeczyść! Czyść najlepiej czystym spirytusem, żadnych perfum, czy spirytusu salicylowego. Jak zostanie, to mi podeślij
[#3] Re: INTERFACE KLAWIATURY GIFT

@Prince, post #2

styki czysci sie isopropanolem a nie spirytusem, ktory laczy sie z woda z powietrza i paruje na tyle wolno ze moze pozostawic warstwe wody na czyszczonym styku. przez ta wode zabawe z czszczeniem musisz powtarzac czesciej niz potrzeba.
[#4] Re: INTERFACE KLAWIATURY GIFT

@JUREK, post #1

HELLO !
Panowie śmieszna sprawa ! Okazało sić że to zbyt stara klawiatura , i coś sić niezbyt dobrze komunikuje z interfejsami do Amigi ( musze sprawdziś
czy bćdzie chodzić z PieCem) Na klawiaturze dedykowanej Świrdłosiowi95 Ami chodzi bez żadnych konfliktów. :D
Tak wićc problem z głowy ! Pozdrawiam wsystkich !
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem