[#1] Alternatywa dla AsimCDFS
Witam

Swego czasu na Amidze z OS3.0 bez fast-ata, do obsługi CD-ROM-u używałem AsimCDFS. Teraz ponownie (chwilowo) korzystam z Amigi bez fast-ata i systemu AllegroCDFS.

Doradźcie mi proszę, jakiego systemu obsługi CD-ROM-u mogę użuwać na tej słabszej konfiguracji, ale lepszego niż AsimCDFS, gdyż ten nie rozpoznaje np. formatu Joilet i obcina nazwy plików do 8 znaków. Chodzi mi o jakiś darmowy system obsługi plików dla CD. Czy istnieje taki? Słyszałem o CacheCDFS, ale nic o nim nie wiem.

Pozdrowienia
Robert Jackowski
[#2] Re: Alternatywa dla AsimCDFS

@Robert Jackowski, post #1

Jakis czas temu na forum problem takze dotyczyl plyt Joliet (lub podobnych wypalanych na pececie). Pomogly starsze sterowniki CacheCDFS oraz AsimCDFS. Podeslalem na priv.
[#3] Re: Alternatywa dla AsimCDFS

@Andrzej Drozd, post #2

Witam Cię Andrzeju

Dostałem Twojego maila z załącznikami. Spróbuję to zainstalować. Ponownie mi pomagasz. Wielkie dzięki.

Pozdrawiam
Robert
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem