[#1] Multisession na MakeCD? Jak tam BurnIT?
Mam mala prosbe czy moglby ktos (moze) bardziej doswiadczony napisac jak tworzyc multisession pod MakeCD? Jezeli tak to bede bardzo wdzieczny poniewaz probuje i probuje jednak nic nie wychodzi i nie wiem czy wine zwalic na maja nagryware czy na siebie :) Jak wyglada BurnIT jesli chodzi o wypalanie czy jest ciekawszy od MakeCD i czy ma wieksze mozliwosci (mam PPC)?
[#2] Re: Multisession na MakeCD? Jak tam BurnIT?

@lokaty, post #1

Dobry opis MakeCD jest na PPA. A tak w skrocie... po nagraniu pierwszej sesji i zaknieciu jej (ale nie calej plyty), aby nagrac kolejna, w oknie MakeCD nacisnij "Add", nastepnie, w nastepnym oknie w Source/type ustaw na "file system" (powinno byc tak standardowo) i otworz kolejne (Iso image prefs) okno za pomoca "czarnej strzalki". Nacisnij "Add" i w "Type" ustaw na "CD-Track" oraz nacisnij czarna strzalke. Wtedy pokaze sie okno z wszystkimi cd-trackami plyty. Jezeli jest wiecej niz jeden zaznacz ZAWSZE ostatni i potwierdz OK, nastepnie w poprzednim oknie nacisnij jeszcze raz "Add" i ustaw na "file system" Teraz strzalka wybierz dostep do katalogu w ktorym znajaduja sie pliki ktore chcesz nagrac. Wszystko potwierdz i nagraj na plyte.
[#3] Re: Multisession na MakeCD? Jak tam BurnIT?

@Andrzej Drozd, post #2

Wielkie dzieki! Troche zawile to brzmi jednak w praktyce trzeba wyprobowac! A co do BurnIT to mozesz cos wiesz? Pozdrawiam!
[#4] Re: Multisession na MakeCD? Jak tam BurnIT?

@lokaty, post #3

Nie uzywalem BurnIta.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem