Wątek zamknięty
[#1] Padła mi karta graficzna
Mam karte graficzną CG64/3d zawiesiła mi koputer dwie pamieci sie z lekka
grzały po ich wylutowaniu karta ruszyła ale wyświetla piuonowe pasy białoczarne z kąd tu wyczasnąć taką pamięć dwie kości i jak sprawdzić pozostałe elementy karty
[#2] Re: Padła mi karta graficzna

@dziadzioMiecio, post #1

Nie wiem z kąd synu,najlepiej z kontowni :) A tak na poważnie,miałeś dwóję z polskiego czy zaliczyłeś ten przedmiot "na kopertę" ? Cienko z twoją ortografią... pozdrawiam
[#3] Re: Padła mi karta graficzna

@aMifan, post #2

aMifan napisał(a): > Nie wiem z kąd synu,najlepiej z kontowni :) A tak na > poważnie,miałeś dwóję z polskiego czy zaliczyłeś ten przedmiot > "na kopertę" ? Cienko z twoją ortografią... pozdrawiam A miało już nie być 'zaśmiecania'... A jeśli chodzi o pamięci, to myśle, że mogą się przydać stare (niekoniecznie sprawne w 100%) garty graficzne pecetowe (dużo ludzi pozbywa sie takich nawet za darmo - może nawet ja będę miał;) A jakie to są pamięci? Jak bym wiedział czego mam szukać, to... ;) (nie wiem jakie są w Twojej karcie, bo takiej nie miałem)

[#4] Re: Padła mi karta graficzna

@Jarek, post #3

Pamięć to KM416C254DJ-6 ajeśli chodzi o kom. Amifan tobym był ostrożniejszy z tym synem bo ten dziadzio w ks. jest potrosze prawdą
a co do Błędów to nigdy nie byłem OOrłem i konieczność zmusza mnie do
używania Pc moich dziewczyn klawiature mają od września a już połowa liter się starła i te klawisze nie je szl trafi w moje Ami od 92 roku ani jeden sie nie wytarł :S
[#5] Re: Padła mi karta graficzna

@dziadzioMiecio, post #4

dziadzioMiecio napisał(a):

> Pamięć to KM416C254DJ-6

Dobrze byłoby, gdybyś podał więcej szczegółów, ale... jeśli chodzi o mnie, to szczegółami zajmiemy się na privie

[#6] Re: Padła mi karta graficzna

@Jarek, post #5

ok dzięki kontakt MiecioM@Tlen.pl gg:4495878 dzięki Jarek
[#7] Re: Padła mi karta graficzna

@dziadzioMiecio, post #4

Ok,rozumiem - klawera od grzyba się starła :p
[#8] Re: Padła mi karta graficzna

@aMifan, post #7

Może zmień forum bo to dotyczy mojej spalonej karty a nie marnej znajomości ortografii!!!!
[#9] Re: Padła mi karta graficzna

@aMifan, post #7

Co wy kurw... macie z ta ortografia? Co was to obchodzi kto jak sobie pisze? Co kazdy amigowiec musi wykladac co najmniej humanistyke? Dziwni ludzie... Nikt sie nie moze spokojnie zapytac "o nizszym poziome inteligencji" bo od razu zaraz cie zjeb... PARANOJA!
[#10] Re: Padła mi karta graficzna

@sordan/radiator, post #9

sordan/radiator napisało:

> Co was to obchodzi kto jak sobie pisze?

Nikogo nie obchodzi jak sobie pisze, ale tutaj pisze do innych. Tak jak nie wypada smierdziec, tak nie wypada robic bledow ortograficznych czy gramatycznych. Ale ty tego i tak nie rozumiesz, prawda?

> Co kazdy

Albo "co, kazdy ..." albo "czy kazdy ..."

> Nikt sie nie moze spokojnie zapytac "o nizszym poziome inteligencji" bo od > razu zaraz cie zjeb... PARANOJA!

Nikt "o nizszym poziome inteligencji" nie moze spokojnie zapytac, bo od razu go zjeb... PARANOJA!

Albo "od razu" albo "zaraz". Jesli nalegasz na slowko "sie", to miedzy "spokojnie" a "zapytac" wypadaloby wstawic jakis podmiot. Najpierw piszesz w trzeciej osobie, a potem zmieniasz na druga - zdecyduj sie na jedna.
Jesli ktos dal ci mature to powinien za to siedziec.
[#11] Re: Padła mi karta graficzna

@Valwit, post #10

Kocha cie mama ?
[#12] Re: Padła mi karta graficzna

@sordan/radiator, post #11

Twoja? Tylko jak ja bije.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem