[#1] szukam karty turbo
szukam karty turbo do amigi 600 lub do amigi cd 32
do amigi cd 32 poszukuje SX-32 może byc mało pamieci i bez twardziela
a do amigi 600 karte z prockem 40 mhz
szukam też schematuw przejsciuwek do amigi 600,500
jak podłaczyc slotty ZORRO 2 do amigi 500 prosze o schemat
i czy do amigi 600 sie tez da .
muj tel 607 769 145 najlepiej dzwonic po poludniu
co do cen mozemy sie dogadac
[#2] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

Już Ci mówię, że będzie ciężko. Na Allegro nic nie mają?
[#3] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

ja pierdziele..czemu robisz takie bledy?
[#4] Re: szukam karty turbo

@mi^AMI^, post #3

pewnie ma dys#?
[#5] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

hmm jesli chodzi o dopalanie a600 i cd32 to khm.... nie lepiej pokombinowac z a1200 ? turbo do a600 moze kupisz (ciezka sprawa), ale sx32 to sprzet praktycznie nie do dostania, przynajmniej w Polsce....
[#6] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

Co do Zorro w A500, to jest na Aminecie opis dodania 1 slotu ZorroII. Autor używał w takim slocie bodajże PicassoII. W Usenecie ktoś ostatnio pisał o płycie ze slotami ZorroII do A600, slotów było kilka i działały. Więcej się nie dowiedziałem, bo to podobno prototyp, dzieło znajomego piszącego tamten post. Może coś kiedyś z tego pojawi się w sieci (jeśli to prawda). Podejrzewam, że ten układ z A500 dałoby się jakoś założyć do A600, tyle że bez złącza krawędziowego trzeba szukać sygnałów na płycie.
Do CD32 jest też SX32 Pro z procesorem 68030 40 MHz. Szukaj na Allegro, czasami coś tam pojawia, tych kart z 030 do A600 sporo ludzi w Polsce kupiło.
[#7] Re: szukam karty turbo

@wali7, post #6

widziales kiedys sx32 na allegro ? hmm w kazdym razie chyba trudno o nim powiedziec ze sie czasem pojawia, raczej sie pojawia raz na ruski rok :)
[#8] Re: szukam karty turbo

@Valwit, post #4

Można mieć dys#?... i na dysku na przykład taki programik jak ORT lub inny, który sprawdzi tekst przed wysłaniem :)

[#9] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

Któegoś z SX do CD32 widziałem kiedyś na Allegro. Ja wiem czy raz na ruski rok? Na pewno rzadko, ale zaglądać nie zaszkodzi.

[#10] Re: szukam karty turbo

@wali7, post #9

Któegoś z SX do CD32 widziałem kiedyś na Allegro.

Ale ktorego? SX1 to nic nadzwyczajnego. SX32 dostac to dopiero problem!
[#11] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

Jestem prawie pewien (99%) że był to SX32 Pro.
[#12] Re: szukam karty turbo

@wali7, post #11

a ja Ci powiem ze na pewno raz na ruski rok, albo gorzej.... siedze sporo w allegro i nie widzialem tego NIGDY, a jesli nie widzisz roznicy miedzy sx1 a sx32 to musze zwrocic uwage ze jest to baaaardzo duza roznica, zwlaszcza jesli chodzi o czestosc wystepowania na allegro :)
[#13] Re: szukam karty turbo

@dark23, post #1

No, oczywiście że między SX1 a SX32 jest różnica, nawet bardzo duża - całe 31.
Widziałem SX32Pro. Naprawdę. A kiedy? Pewnie dawno.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem