[#1] Logo z AMIGA
Mam pytanko: Czy ktoś wie czy w czeluściach internetu znajdują się strony z których można ściągnąć kolorowe tapety i logosy do komórek związane z AMIGĄ? Mój telefon to Mitshubishi Trium Eclipse. Proszę o lin lub namiar. :D
[#2] Re: Logo z AMIGA

@biolog, post #1

Nie wiem jak w Mitsubishi ale w moim SE t68i jest sobie port podczerwieni i tapetki oraz logosy mogę przesyłać prosto z PC. Nawet takie o tematyce amigowej;)
[#3] Re: Logo z AMIGA

@szulu, post #2

Taki port podczerwieni nazywa się irda i Mitsubishi go posiada, mój też. Nawet umim z niego zrobić właściwy użytek. To że sobie można różne obrazki przesyłać prosto z PC też wiem, nawet o tematyce Amigowej, mój telefon łyka znaczną większość jpegów i gifów. :) Ale z kąd można takie obrazki wziąć Oto jest pytanie.
[#4] Re: Logo z AMIGA

@biolog, post #3

Google, Aminet itp. Jest tego masa. A swoją drogą szkoda, że do Ami nie można Irdy dołączyć (nawet takiej na usb czy serial) z braku softu:/
[#5] Re: Logo z AMIGA

@szulu, post #4

Szukałem, szukałem, szukałem i nic nie znalazłem. Amiało być tego cała masa.
[#6] Re: Logo z AMIGA

@biolog, post #5

Chociażby na Aminecie w katalogu pix/back/ jest masa obrazków "amigowych". Do tego różne patterny itp.
[#7] Re: Logo z AMIGA

@biolog, post #3

Heh...w moim Triumie mam motylka ( tego niebieskiego z MOS).Jest ładniejszy niż ten orginalny.Szkoda ze nie trzepocze skrzydłami
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem