[#1] MiamiDx - rejestracja
Ktoś ma zarejestrowane MiamiDx? Czy Holger K. mimo obrazy na piracenie nadal przyjmuje kasiorę i rozsyła klucze? Ile kosztuje pełna wersja? :)

[#2] Re: MiamiDx - rejestracja

@aMifan, post #1

Zapytaj autora. Ja próbowałem i odpowiedzi nie dostałem.
[#3] Re: MiamiDx - rejestracja

@aMifan, post #1

Ja mam. Zarejestrowalem przez siec w 2001 roku. Potem juz bylo ciezko. HK nie rejestruje juz od dawna, klucze mozna kupic czasem w sklepach internetowych typu Vesalia, iirc to ostatnio (ale tez z rok temu) byly dodawane do jakiejs karty sieciowej.
JEsli nie masz zamiaru stawiania routera to uzyj Genesis. Jest szybsze niz Miami i w koncu umie DHCP :)
[#4] Re: MiamiDx - rejestracja

@Valwit, post #3

te Genesis jest w wersji dla MorphOS czy AOS?

[#5] Re: MiamiDx - rejestracja

@aMifan, post #4

Dla AmigaOS. Pełna wersja jest zawarta w AmigaOS 3.9.
W MorphOS ma być dopiero (bo jeszcze nie ma) AmiTCP natywne.

[#6] Re: MiamiDx - rejestracja

@mailman, post #2

Na stronie producenta,tj. Nordic Global jest cena $60 za MiamiDx... chyba trochę przesadzili co? :)

[#7] Re: MiamiDx - rejestracja

@aMifan, post #6

warte kazdego centa, tyle ze dzieki zlodziejom juz raczej nie zamowisz. jedyn szansa to trafic na bundle z sieciowka. czasem takie jeszcze sprzedaja
[#8] Re: MiamiDx - rejestracja

@Valwit, post #7

Wiem,wiem że warte. Dlatego właśnie chciałbym zarejestrować.

[#9] zatem powodzenia :>

@aMifan, post #8

raczej ci sie nie uda
[#10] Re: MiamiDx - rejestracja

@aMifan, post #1

"(...)chciałbym zarejestrować(...)raczej ci sie nie uda(...)"

Sorry, ale tylko jeden pomysł nasuwa się na myśl.... . Człek chce zarejestrować aby być wporządku w stosunku do producenta, to nie dość że nie może tego zdobyć to zarejestrować też nie może. Jest w tym jakaś logika? Porąbane to wszystko... i jak tu nie "szukać" softu w necie jak legalne zdobycie owego jest niewykonalne?

"Dziwny jest ten świat..."
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem