[#1] Brak walidacji
Mam problem, ostatnio padła mi walidacja na dysku ( SCSI 500 MB, podłączony do karty turbo A2000 GVP MC68030-33 ). Systemowy kominikat pisze ze blok xxxx został użyty dwa razy.
Próbowałem naprawić ten błąd DiskSalvem i quaterback tools, jednak bez rezultatów. Proszę o pomoc :D
[#2] Re: Brak walidacji

@Olo, post #1

Najprościej to przekopjowac to na inna partycje lub inny dysk i formatnąć nieszczesnika.Cos takiego zdaża sie każdemu.
Ciekawi mnie dlaczego dałes taki temat w dziale dotyczacym os 4.0
[#3] Re: Brak walidacji

@Olo, post #1

I masz te problemy na AmigaOS4? Hmm, dziwne, w takim razie powinieneś chyba zapytać na liście betatesterów tego systemu a nie tutaj...(to dział AmigaOS4 na forum..., a ten system jeszcze nie jest dostępny dla użytkowników).

[#4] Re: Brak walidacji

@grxmrx, post #3

Nie, na os 3.9, musiałem dać to przez pomyłke, nie wiem jakim cudem to się tu znalazło. Ale wracając do tematu, niestety nie da się nic z padniętej partycji odczytać a musze odzyskac przynajmniej część danych
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem