[#1] karta sieciowa MIND RTL 8139D-problem ze sterownikiem
Witam.Kupiłem kartę taką jak napisałem w temacie i sterownik sić nie otwiera,tzn.wypisuje mi :urządzenie FastEthernet.device nie może otworzyć.W czym tkwi problem?Proszć o odpowiedź.Dzićkujć.
[#2] Re: karta sieciowa MIND RTL 8139D-problem ze sterownikiem

@Radus, post #1

A czy na pewno masz MMCD w Mediatorze?
Co pokazuje Pciinfo?
[#3] Re: karta sieciowa MIND RTL 8139D-problem ze sterownikiem

@Norbert, post #2

pokazuje co mam w medku to znaczy k.graficzna voodoo i sieciowke ktorej nie moze otworzyc stera
[#4] Re: karta sieciowa MIND RTL 8139D-problem ze sterownikiem

@Radus, post #3

To za mało informacji. Napisz tu co wypisuje PciInfo. No i jaki masz parametr VoodooMem. W sumie najwięcej danych i to potrzebnych do diagnozowania/ustawiania daje programik MedConfig i to w wersji 1.3. A może źle zainstalowałeś stery z MMCD? MedConfig ci prawdę powie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem