[#1] (chyba?)68040/33 - oddam za free
Witam.
Słuchajcie, parę dni temu rozebrałem w 100% działający komputer "Macintosh", jakiś stary model. Z uwagi na to, że nie miałem go jak przewieźć (chodziło o przewiezienie ponad 1200km!) wydłubałem z niego kilka części w tym i procesor 040 który chcę oddać. Mnie on jest niepotrzebny (Mam BlizzardaIV-030/50) ale może komuś się przyda?

Pisze na nim tak:
(znaczek Motoroli) - XC68LC040RC33B

a obok:

02E23G
QECG9449C
MALAYSIA

Jeśli Wam to cos mówi i jest ktoś tym zainteresowany, to może go brać od ręki. Jestem z Poznania, więc odbiór na własną rekę, nie chce mi się łazić po pocztach - kontakt na GG:230257

Procek na pewno nie był podkręcany, bo na Maku były jeszcze plomby! Jest sprawny, bo pobawiłem się Makiem kilka godzin zanim go porozkręcałem i wyniosłem resztę na śmieci . Proc zawinięty jest teraz w folię aluminiową i czeka na odbiorcę całkowicie za darmo!

Ktos go chce? Brać!

[#2] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #1

"przytulil" bym , ale nie jestem z Poznania....szkoda
[#3] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #1

Z oznaczenia wynika ze to jakas okrojona wersja procesora.
Wiec raczej na nic sie nie przyda.
[#4] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #1

Z oznaczeń wynika że jest to okrojona wersja 040 czyli z tego co wiem nie ma FPU, a szkoda :(
[#5] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #1

Zadzwoń do Caritasu,może oni go wezmą :)

[#6] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #1

Jesli chce Ci sie isc na poczt i wyslac mi go za zaliczeniem pocztowym to chetnie.Jesli jestes zainteresowany to prosze o info na priva.thx
[#7] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #1

Pozdrowionko Alan ...:)...Spox z Ciebie gosć
[#8] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@waldiamiga, post #7

A tu co, jakaś tania wazelina czy inny grzyb? :)

[#9] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@aMifan, post #8

A kogo to obchodzi ??? Ciebie ??......bo innych nie...
[#10] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@waldiamiga, post #9

Koledzy, już jedna osoba się zgłosiła chętna. Więc już nieaktualne.
aMifan: Ty zawsze widzisz tylko interes w ew. "pomocy" komuś, a załatwienie bezinteresowne czegoś komuś uważasz za coś chorego? No to jeszcze się musisz sporo uczyć, że jednak nie wszystko jest za pieniądze.
Pozdrawiam.
[#11] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #10

jakby sie tej osobie odwidzialo to ja jestem chetny! szkoda, ze wiecej osob nie rozdaje prockoow za friko.
[#12] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@ketyow, post #11

Raczej mi sie nie odwidzi .....:)..Pozdrawiam
[#13] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@waldiamiga, post #12

hmm... stary post ale....

Procek wysłany, koszty wysłania wziąłem na siebie, prawie 7 miesięcy minęło i ani słowa podziękowania... Czy taki jest cały "światek Amigowy"?

Chyba już nic nikomu nie dam za free, bo docenić tego nie potrafią nawet słowem dziękuję. Żal dupe ściska, co za czasy... :(

[#14] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #13

AlaN: możasz podać dane, ksywę tego "klienta"? Chętnie wysłałbym mu wirusa,

[#15] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #13

Heh, więc jednak nie zrobiłeś tego bezinteresownie ;)

[#16] Re: (chyba?)68040/33 - oddam za free

@AlaN, post #13

Czy taki jest cały "światek Amigowy"?

No cos Ty? Sa jeszcze uzytkownicy ktorzy maja peceta i znacznie taniej moga miec SUPER peceta, ale jednak codziennie siedza przed AmigaOS (i kompatybilnych). Ja szczerze olewam nie moja wojne. Nawet jak to wszystko padnie ja i tak bede sobie uzywal Amigi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem