[#1] LHA, RunELF...
Witam! Ostatnio (w koncu) zalozylem sobie ppclibemu i jakos lha zeby odpalic musze stosowac runelf'a. Jest na to jakas rada? I jeszcze jedno, gdy rozpakowuje archiwum to LHA wali wszystkie EXEki. Sprawa stosu, priorytetu czy czegos innego? Moze ktos mial taki problem i go rozwiazal?
Jezeli tak to z checia skorzystam z rady:) Pozdrowionka!

[#2] Re: LHA, RunELF...

@lokaty, post #1

Ja wypier... w cosmos ppclibemu, jakaś lipna ta emulacja, więcej problemów niż pożytku. Pogodziłem się, że to co pod WOSa, to pod niego, a to co pod PowerUp, to pod PowerUp. Co do LHA, to czy to jest jakaś wersja powerowa? Spróbuj innej, niekoniecznie powerowej.
Acha! Tornado br....!
[#3] Re: LHA, RunELF...

@Prince, post #2

To jest pod PUP'a (dziala znacznie szybciej), a co do ppclibemu to dziala w miare fajnie nie ma co narzekac :).

A jesli chodzi o t3d to trzeba bylo odp na moje maile lub dac znac ze jeszcze Cie to interesuje bo myslalem ze zrezygnowales.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem