[#1] czemu ja?

Nie no oszalec idzie!Zawsze k....a cos musi byc nie tak ...
Myslałem że jak skompletuje sobie cała 1200 to pujdzie juz z gorki...
Wydałem wszystkie moje pieniadze na nowa klawiere i floppa, wczesniej pelen nadziei(W koncu przejde Gods!) kupilem kabelek wraz z twinem a tu
jak zwykle cos nie tak... Przeboleje ,że dzwiek sie piepzy ,że nie moge resetowac kompa z klawiszy, że stacja nie pasuje do obudowy,że mycha ledwo chodzi ale do ch..ja czemu '' >>> Local computer is too slow for current baud rate <<<(chodz o amige), probowałem wszytkich szybkosci, zainstalowałem BaudBandit.device i guwno... dalej nic.Od 3 tygodni nie myslałem o niczym innym tylko o mojej amisi, broniłem jej honoru przed ignorantami pececiazami a ona tak misie odwdziecza.W ciagu 3 lat jest to moja 3 proba powrotu do amigi, miałem zamiar kupic towera , hdd, cd a w koncu jakos karte turbo i jak zwykle nic z tego nie wyjdzie:(

ostatnia nadzieja w Was...
(sorry za wulgaryzmy ale naprawde jestem wnerwiony)
pozdrawiam Witek
[#2] Re: czemu ja?

@Witek_Mal, post #1

Najlepiej zacznij od początku pisać jakie masz problemy. Bo za Chiny Ludowe nie wiem co masz zwalone
[#3] Re: czemu ja?

@Arbuz, post #2

prawie wszystko:)
Nie no, chodzi głownie o ten Twin Express , na a1200 nieważne jaki baud rate wybiore pojawia sie napis że komputer jest za wolny na tę prędkość.
Zainstalowałem baudbandit i bez zmian.
Hmm już troche ochłonołem ale nie dalej jak 2 godziny temu najcześciej powtarzanym przemnie słowem było to na k :)
[#4] Re: czemu ja?

@Witek_Mal, post #3

Napisz dokokładnie co byś chciał zrobić i jaki masz sprzet. Wydaje mi sie że Twin Express jest dość stary.
[#5] Re: czemu ja?

@Arbuz, post #4

Na razie mam goła a1200, co chciałbym robic? Oczywiscie przesyłac dane z pc. Korzystam z Twina ponieważ nie miałem jak sciagnac inne programy , teraz jest to mozliwe wiec sprobuje znalezc cos lepszego.
[#6] Re: czemu ja?

@Witek_Mal, post #5

Ano wlasnie mozecie polecic mi jakis lepszy program do przesylu ami-pc przez kabel?
[#7] Re: czemu ja?

@Witek_Mal, post #6

przejrzyj archiwum
[#8] Re: czemu ja?

@Witek_Mal, post #6

PC2Am z Aminetu
[#9] Re: czemu ja?

@Norbert, post #8

Na moim pececie TwinExpress wogóle nie działa.
[#10] Re: czemu ja?

@Norbert, post #8

Tak PC2Amiga jest bardzo dobry i dziala bez problemu, tylko ze uzywalem go jeszcze przy win98 (nie wiem jak dziala przy xp itp.) Dodakowym plusem jest to ze pliki mozna przegrywac za pomoca np. DOpusa lub Filemastera w obie strony.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem