[#31] Re: wiec wszytsko gra

@Andrzej Drozd, post #30

w DOpusie4 u mnie nie da rady
mozna zaznaczyc plik na partycji z FAT32 z ucieta nazwa, ale DO nie chce go kopiowac metoda podana przez Ciebie (wyrzuca Object not found)
wogole tych plikow nie mozna odczytac w DOpusie 4 i w Magelanie
[#32] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Valwit, post #23

Sorki mam dziś urodziny (28) i jakoś tak mózg działa mi wolniej
[#33] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Arbuz, post #32

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Arbuza :D
[#34] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@ixi, post #33

THX nie ma za co ale za godzine podejrzewam że bede miał małą pałzę w życiorysie
[#35] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Arbuz, post #34

Hehe, dasz rade. Ja tez tak myslalem w piatek, a dalem rade :)
Wszystkiego Najlepszego!
[#36] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Arbuz, post #32

hyhyh, to wspolczuje mlodosc juz za toba, dziadku ;)
[#37] Re: wiec wszytsko gra

@ixi, post #31

Sprobuj w konfiguracji zwiekszyc dlugosc nazw. Przestawic to mozna w "Operacje/Format Listera". Ja przestawilem lewy lister na dlugosc 4096. Nie wiem czy pomoze, ale mozna sprobowac. Aha koniecznie uzyj najnowszego DOpusa 4.17pre21 (do sciagniecia z Yahoo, tylko gdy sie jest zalogowanym i zapisanym na liste dyskusyjna DOpusa. Jezeli nie jestes to podesle).
[#38] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Valwit, post #36

Co ty mowisz? Mlodosc konczy sie po 40 i dopiero wtedy zaczyna sie wiek sredni :)
[#39] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Andrzej Drozd, post #38

Potrafisz być wkurzający!!!
[#40] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@Kitech, post #39

(Prosze Szanownych Adminow o wybaczenie za OT)

Ehh, nie to mialem na mysli. Osobiscie znam 80 - letniego dziadka ktory duchem jest duzo mlodszy niz wielu 16 - nastoletnich dziadkow. Chodzi mi o to ze majac 40 lat nalezy pomyslec juz o ustatkowaniu sie, zalozeniu rodziny itp. :) Hehe, teraz pewnie narazilem sie tym co zalozyli w wieku dwadziescia pare...EOT
[#41] Re: Czym odczytac pliki z FAT32 o nazwach >30 ?

@ixi, post #22

Sprobuj pod WorkBenchem...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem