[#1] Co z tym zrobić na Amy?
Dostałem (pewnie nie tylko ja) mejla od admina Onet.pl o potrzebie autoryzacji mejli od 18.05.04. Piszą jak to zrobić na jakiś pecetowych Outlook`ach i innych syfach. Odesłałem im mejla z upomnieniem że ich użytkownikami są także amigowcy. Cisza. Więc mam pytanie: czy w YAM wystarczy zaptaszkować "use smtp auth" w podmenu tcp/ip w konfiguracji. Czy to wystarczy? :)

[#2] Re: Co z tym zrobić na Amy?

@aMifan, post #1

z tego co wiem to tak. a przynajmniej na Wirtualnej Polsce to działa. kumpel kiedyś (juz dawno) dostał od nich podobnego mejla i wystarczyło to zaptaszkować.
[#3] Re: Co z tym zrobić na Amy?

@aMifan, post #1

Wejdz do konfigu Yama i w TCP/IP zaptaszkuj "Uzyj SMTP AUTH", wpisz swoje haslo, a jako identyfikator wpisz swoj adres e-mail. Aha, narazie nic nie zmieniaj, az do czasu kiedy nie bedziesz juz mogl nic wyslac (bedzie to oznaczalo ze juz zalaczyli autoryzacje).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem