Wątek zamknięty
[#1] Szukam workbench'a 2.1
Witam! Szukam workbench'a 2.1 dla mojej starej Amisi 600... Kupilem twardy dysk i xce ja odzywic...szukalem w internecie ale nieznalazlem... Moze gdyby mieszkalbym w Polsce to moglbym lzej nabyc go, ale pochodze z Litwy, a tu z Amisiami bardzo glucho... :(
Jezeli ktos wie gdzie molbym przeslac z internetu WB 2.1 to niech napisze, lub moze ktos ma adf/dms dyski, to niech przesle mi na mail ;)
Wielkie DZIEKI!

[#2] Re: Szukam workbench'a 2.1

@Edwin, post #1

System powinieneś otrzymać wraz z komputerem. Jeżeli go nie otrzymałeś domagaj się tego od osoby, która sprzedała Ci komputer. Jeżeli nie uda Ci się do niej dotrzeć to musisz system kupić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem