[#1] Warp3d
Mam nastepujacy konfig:

A1200, Apollo 040/40, 64 MbRam, Zorro2 + CyberVision64/3d (phase5).

Urzywam Picasso96.

Nie chcialo mi dzialac cybergraphiX (no przynajmniej nie udalo mi sie uruchomic workbencha na krci odpalal sie w palu a na monitorrze podlaczonym do krty bylo logo Cybergraphx). A dzis chialem zainstalowac Warp3d no ale tak jakby nie dzialal. Kazda aplikacja ktora kozysta z Warp 3d mowi ze albo nie moze otwozyc ekranu albo sie zwiesza.

Mam prosbe jesli wie ktos co i jak dokladnie zrobic z cybergraphx i warp3d to niech mi npisze albo podesle jakies linki. A moze ni urzywac cybergraphix tylko Picasso96 i worp3d (teraz mm wlasni tak zainstalowane ale warp3d nie dziala).

Pomozcie. Dzieki.

[#2] Re: Warp3d

@ZimA, post #1

Co do Warpa3D na CV64/3D to najnowszy ci nie zadziała. Musisz poszukać jakiejś starej wersji. Zresztą Warp3D i CV64/3D to pomyłka.
[#3] Re: Warp3d

@ZimA, post #1

wlsnie tylko znalezc nie moge starszej najstarsza jaka mam to v4.0

[#4] Re: Warp3d

@ZimA, post #3

Musi ci któryś z użytkowników CV64/3D pomóc. Chociaż z tego co słyszałem, to to 3D w VC64/3D jest tak zacofane, że są problemy nawet z WipeOutem.
[#5] Re: Warp3d

@kmilota, post #4

no chip virge 3d to juz parę lat temu był przezytek.... ale jak juz jest na karcie, to czemu go nie wykorzystywac ?

[#6] Re: Warp3d

@twardy, post #5

no akurat tutaj musze sie zgodzic. jak jest to czemu ma sie nie grzac :P

[#7] Re: Warp3d

@ZimA, post #6

Warp3D który obsłuży CV64/3D znajduje się na płytce instalacyjnej AmigaOS3.9.
[#8] Re: Warp3d

@ZimA, post #6

Jak nie masz AmigaOs3.9, to podaj adres to podeślę archiwum.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem