[#1] Page Stream4 i TTFy
Jak zmusic ten program do korzystania z czcionek True Type? Czy przy pomocy ttf.library da sie cos zrobic?
[#2] Re: Page Stream4 i TTFy

@SZAMAN, post #1

U mnie na PGS4.1.2 i Pegazie II ttf-y działają(ze zbioru ok 150 czcionek ttf tylko ok 15 nie działa).Dlaczego? Nie wiem i nie mogę do tego dojść.
[#3] Re: Page Stream4 i TTFy

@SZAMAN, post #1

Wystarczy kupić sobie specjalne rozszerzenie dla PS i już można cieszyć się TTFami. Ttf.library tu nic nie pomoże.
[#4] Re: Page Stream4 i TTFy

@Arbuz, post #2

Masz na pewno lewego PS z lewym rozszerzeniem
[#5] Re: Page Stream4 i TTFy

@kmilota, post #4

na pewno nie jest lewy. Kupiłem go u zachodnich sąsiadów legalnie.
[#6] Re: Page Stream4 i TTFy

@Arbuz, post #5

Czyżby już dodatali na stałe TTF.font do PS4.x ?
[#7] Re: Page Stream4 i TTFy

@kmilota, post #6

Ja nie miałem. Wziąłem z grzyba
[#8] Re: Page Stream4 i TTFy

@Arbuz, post #7

Mi nie chodzi o fonty, tylko o plik który siedzi u mnie w Pagestream3:SoftLogik/Engines/TTF.font
[#9] Re: Page Stream4 i TTFy

@Arbuz, post #7

A masz moze polskie znaki w tych TTFach? Niestety, ale mi polskich znakow w czcionkach TTF w PS uzyskac sie nie udalo. :( Ale moze jest jakis sposob?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem