[#1] BPPC raz jeszcze...
Ja raz jeszcze w sprawie BlizzardPPC. Moja karta nie posiada zlacza SCSI to jestem ciekaw czy mozna je "wmontowac". Jako ze widzialem na karcie punkty lutownicze wydaje mi sie to mozliwe. Jezeli jest taka mozliwosc to prosze o komentarze.
[#2] Re: BPPC raz jeszcze...

@Lokaty, post #1

To nie tylko zlacze ale tez uklad scalony ktorego nie masz pare elementow typu rezystor kondensator i upgrade "flaszki".
[#3] Re: BPPC raz jeszcze...

@TomK, post #2

To jest oczywiste ze flaszka i DMA musi byc (twoj wczesniej wspomniany uklad). Jednak jestem zainteresowany czy ktos dokonal takiej przerobki?
[#4] Re: BPPC raz jeszcze...

@Lokaty, post #3

Taniej i bezpieczniej będzie sprzedać tą BPPC dołożyć troszę kasy i kupić wersję ze SCSI.
[#5] Re: BPPC raz jeszcze...

@szulu, post #4

Popieram pomysl szulu jest to zdecydowanie najlepsze i najpewniejsze rozwiazanie.
[#6] Re: BPPC raz jeszcze...

@TomK, post #5

Ja rowniez jestem tego zdania z tym ze chcialem sobie porownac ewentualne koszta wykonania tej przerobki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem