[#1] Amigowcy Konin i Okolice
Witam
Szukam chetnych z okolic Konin, Slupcy, Zagorowa (w Wielkopolsce) chcacych wspolnie cos jeszcze zdzialac i otworzyc Klub Amigi
Moze jest jeszcze oprocz mnie jakis inny Amigowiec w tych terenach
Bede wdzieczny za odpowiedz
Narazie hej
[#2] Re: Amigowcy Konin i Okolice

@Ptasiek, post #1

Mimo ze jestem z innej czesci Polski to z ciekawosci zapytam - jaka funkcje mialby pelnic taki klub?
[#3] Re: Amigowcy Konin i Okolice

@Ptasiek, post #1

Konin wita! Pisz na PRIV.
[#4] Re: Amigowcy Konin i Okolice

@reactor, post #2

Ja nie mam pojęcia :) Ale gdybyś w swojej miejscowości nie znał żadnego amigowca, i nagle ktoś się odzywa, to raczej byś się nie zastanawiał nad słowotwórstwem stosowanym, nazewnictwem poparty :P
Pozdro
[#5] Re: Amigowcy Konin i Okolice

@Ptasiek, post #1

zajrzyj na http://siwywlos.horisone.com/
jest tam jeszcze jedna osoboa z Konina oprócz Prince'a. przy okazji możesz się sam wpisać to może inni sami cię znajdą.
[#6] Polish Amiga User Base

@R-Tea, post #5

A wie ktoś może cośik na temat Polish Amiga User Base (http://paubase.prv.pl/), autorstwa Piotra Wegnerowskiego??? Ten projekt jest jeszcze w ogóle rozwijany, czy z braku zainteresowania spalił się na panewce ?
[#7] Re: Polish Amiga User Base

@MarX, post #6

Jest jeszcze kilka osób (ja na tan przyklad), choc nie wiem czy mam sié w chwili obecnej do nich zaliczac.... z tym klubem to jednak przesada. Wskocz kiedy na pifko do Konina i zahacz o Prince`a i Sasquatcha!
[#8] Re: Polish Amiga User Base

@MarX, post #6

paubase.ppa.pl - wystartowało 25.05.
[#9] Re: Polish Amiga User Base

@szulu, post #8

Jeszcze nie wystartowało
[#10] Re: Polish Amiga User Base

@mailman, post #9

Nie? Hmmm, przecież dostałem maila, że już i, że w ogóle jest super;)
[#11] Re: Polish Amiga User Base

@szulu, post #10

Jak mówię, to mówię, a jak mówię to wiem
[#12] Re: Polish Amiga User Base

@mailman, post #11

Hm. Byłem tam przed chwilą i działa wszystko.

[#13] Re: Polish Amiga User Base

@mailman, post #11

Ale rozumiem, że "włączenie" PAUBase to tylko kwestia kilku godzin?;) Strona jest już prawie bezbłędna więc brakuje tylko linka w menu na PPA;)
[#14] Re: Polish Amiga User Base

@szulu, post #13

To kwestia minut :D Trzeba było wszystko dopieścić, ale z tego co widać to z Was nieźli szperacze
[#15] Re: Polish Amiga User Base

@mailman, post #14

No i po bólu :D
[#16] Re: Polish Amiga User Base

@mailman, post #15

trzeba dopieścić javascript expand do skrinszotów bo na Ami nie działa :)
[#17] Re: Polish Amiga User Base

@mailman, post #14

Aj tam od razu szperacze;) Po prostu - dostałem maila z loginem i hasłem więc się zalogowałem co by dane zmienić:) Chyba wszyscy zapisani do PAUBase dostali takiego maila. Widocznie ktoś go za wcześnie wysłał
[#18] Re: Polish Amiga User Base

@szulu, post #17

ja tez dostałem, zalogedowałem się, i zgłosiłem Autorowi sugestię, na którą zresztą Autor szybko zareagował, co sie ceni!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem