[#1] zasilanie Amigi 3000 D
Zwracam się z prośbą o pomoc:
poszukuje dokładnego opisu ja przerobić zasilacz od PC (ATX oraz AT ) do zasilania Amigi 3000 D. Proszę o kontakt e-mail wawa39@tlen.pl

[#2] Re: zasilanie Amigi 3000 D

@Jola, post #1

Witaj jolu na aminecie sa dostepne opisy wraz ze schematami jak przerobic zasilacz pc a dokladniej jak wyprowadzic kable aby taki zasilacz mozna bylo podlaczyc z ami.... jakchcesz wiecej inf. to pisz na gg 3850147
[#3] Re: zasilanie Amigi 3000 D

@@da$, post #2

Witaj, niestety nie używam gg jeśli mozesz prześlij mi opis jak to zrobić na mój e-mail. wawa39@tlen.pl. Z góry dziekuje. Pozdrawiam Jola

[#4] Re: zasilanie Amigi 3000 D

@Jola, post #3

Dlaczego nie uzywasz GG? To przeciez nie boli. Czesto to lepszy spsob komunikacji niz sms czy telefon.
[#5] Re: zasilanie Amigi 3000 D

@Andrzej Drozd, post #4

Czy tylko na gg potrafisz rozmawiać. Nie szukam przygody tylko schematu i sposobu połączeń. Jeśli wiesz o co mi chodzi to prosze podaj opis jak mam ten zasilacz przerobic, jeśli nie wiesz przerobic zasilacz od PC AT oraz ATX jak to podanie Ci mojego numeru gg tez niewiele pomoże. Masz mój e-mail i pomóż mi ale tylko w tym zakresie o jaki proszę. Może kiedyś ja też coś zrobie miłego dla Ciebie. (oczywiście na gg:) )
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem