Komentowana treść: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
[#1] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
Dwie polskie produkcje na podium, no no, bardzo ładnie!
5
[#2] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
Gratki Marcin i Paweł!
2
[#3] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@waldiamiga, post #2

Dzięki!! 😄 Nie spodziewałem się i tym bardziej mam zaciesz 😂. Sama gra w finalnej, dopracowanej wersji (dokładnie to 2 wersje na ECS i AGA) niedługo będzie w dystrybucji. Pudełkowe wydanie za pośrednictwem KA&A Plus będzie na dyskietki i CD, bootowalnej na CD32. Dzięki wszystkim za głosy społeczności! 😀
3
[#4] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@waldiamiga, post #2

Ja również dziękuję wszystkim za gratulacje myślę, że odpuszczę już sobie udział w konkursach AmiGameJam, niech teraz inni pokażą klasę, a mamy przecież wielu bardzo dobrych twórców.
2
[#5] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #4

Skoro prezentujesz bardzo wysoki poziom produkcji, to bardzo dobrze dla samego konkursu. Zasługujesz na nagrodę za swoją ciężką pracę i ja będę Cię zawsze wspierać, tak jak inne inicjatywy kreatywnych Amigowców.
2
[#6] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Hexmage960, post #5

Nie zapominajmy o tym, że bez pięknych grafik i bez muzyki i efektów dźwiękowych moje gry byłyby praktycznie niczym. Należą się gratulacje również Selurowi i Eightbm'owi. Wystarczy wejść na pierwszą stronę wątku o Amirobbo 2 i od razu widać, jak gra wyglądałaby, gdybym sam ją tworzył
2
[#7] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #6

Słusznie, zupełnie zapomniałem o współautorach. Te mnóstwo scenerii powstało przy znakomitej owocnej współpracy z tymi osobami. Gratuluję zatem również im nagrody, na którą ciężko zapracowali.
[#8] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #4

Tukinem, Selur, Eightbm - Gorące gratulacje również z mojej strony! Mam nadzieję, że niezależnie od konkursów będziemy mogli grać w Wasze kolejne produkcje - osobiście jestem fanem 😀.
3
[#9] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Reborn, post #8

Ja również gratuluję czekam na fizyczne wydanie Master of Minefields oraz na kolejne gry. Mam nadzieję, że masz w planach
3
[#10] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
Gratuluję przede wszystkim ukończenia produkcji. Każdy kto coś tam grzebie wie, że najtrudniejsze jest zatrzymanie się w pewnym momencie i obwieszczenie (przede wszystkim sobie) "to jest ukończony projekt". Nawet jeżeli jeszcze można coś dorobić to ważne, że produkcja jest już w postaci "zdatnej do jedzenia".
Ode mnie dla autorów (zwłaszcza "naszych") duuuuże brawa na stojąco (a przy mojej kondycji to już nie jest takie proste).
3
[#11] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #9

Bardzo mi miło! 😄 Potwierdzam, że kolejny tytuł już w fazie designu. Realizuje tym razem z kolegą i na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że będzie to bardziej dynamiczna gra… 😉😄

@MDW

Dzięki!! I dokładnie wiem, co masz na myśli bo mógłbym jeszcze picować i szlifować przez kolejne pół roku.. 🤣
4
[#12] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Reborn, post #11

Gratuluję wyniku w konkursie i trzymam kciuki za NOWY tytuł! OKok, racja
1
[#13] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@teh_KaiN, post #1

Jest juz zapowiedz na rok 2025 - "Return of the Arcade".

link
[#14] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Don_Adan, post #13

Widziałem.

Niech się teraz inni wykazują. Ja mam obecnie 4 gry w kolejce plus ewentualne picowanie IconMade.

Trzymam mocno kciuki za naszych twórców.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem