Komentowana treść: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
[#1] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
Dwie polskie produkcje na podium, no no, bardzo ładnie!
5
[#2] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
Gratki Marcin i Paweł!
2
[#3] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@waldiamiga, post #2

Dzięki!! 😄 Nie spodziewałem się i tym bardziej mam zaciesz 😂. Sama gra w finalnej, dopracowanej wersji (dokładnie to 2 wersje na ECS i AGA) niedługo będzie w dystrybucji. Pudełkowe wydanie za pośrednictwem KA&A Plus będzie na dyskietki i CD, bootowalnej na CD32. Dzięki wszystkim za głosy społeczności! 😀
3
[#4] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@waldiamiga, post #2

Ja również dziękuję wszystkim za gratulacje myślę, że odpuszczę już sobie udział w konkursach AmiGameJam, niech teraz inni pokażą klasę, a mamy przecież wielu bardzo dobrych twórców.
2
[#5] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #4

Skoro prezentujesz bardzo wysoki poziom produkcji, to bardzo dobrze dla samego konkursu. Zasługujesz na nagrodę za swoją ciężką pracę i ja będę Cię zawsze wspierać, tak jak inne inicjatywy kreatywnych Amigowców.
2
[#6] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Hexmage960, post #5

Nie zapominajmy o tym, że bez pięknych grafik i bez muzyki i efektów dźwiękowych moje gry byłyby praktycznie niczym. Należą się gratulacje również Selurowi i Eightbm'owi. Wystarczy wejść na pierwszą stronę wątku o Amirobbo 2 i od razu widać, jak gra wyglądałaby, gdybym sam ją tworzył
2
[#7] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #6

Słusznie, zupełnie zapomniałem o współautorach. Te mnóstwo scenerii powstało przy znakomitej owocnej współpracy z tymi osobami. Gratuluję zatem również im nagrody, na którą ciężko zapracowali.
[#8] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #4

Tukinem, Selur, Eightbm - Gorące gratulacje również z mojej strony! Mam nadzieję, że niezależnie od konkursów będziemy mogli grać w Wasze kolejne produkcje - osobiście jestem fanem 😀.
3
[#9] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Reborn, post #8

Ja również gratuluję czekam na fizyczne wydanie Master of Minefields oraz na kolejne gry. Mam nadzieję, że masz w planach
3
[#10] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy
Gratuluję przede wszystkim ukończenia produkcji. Każdy kto coś tam grzebie wie, że najtrudniejsze jest zatrzymanie się w pewnym momencie i obwieszczenie (przede wszystkim sobie) "to jest ukończony projekt". Nawet jeżeli jeszcze można coś dorobić to ważne, że produkcja jest już w postaci "zdatnej do jedzenia".
Ode mnie dla autorów (zwłaszcza "naszych") duuuuże brawa na stojąco (a przy mojej kondycji to już nie jest takie proste).
3
[#11] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@tukinem, post #9

Bardzo mi miło! 😄 Potwierdzam, że kolejny tytuł już w fazie designu. Realizuje tym razem z kolegą i na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że będzie to bardziej dynamiczna gra… 😉😄

@MDW

Dzięki!! I dokładnie wiem, co masz na myśli bo mógłbym jeszcze picować i szlifować przez kolejne pół roku.. 🤣
4
[#12] Re: AmiGameJam 2024 - zwycięzcy

@Reborn, post #11

Gratuluję wyniku w konkursie i trzymam kciuki za NOWY tytuł! OKok, racja
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem