[#1] airScanner
Nie planowałem wersji na OS4, bo dla OS4 istnieje analogiczny program, którym się w sumie zainspirowałem, ale ponieważ mam staruszka Pegasosa z OS4.1 to skompilowałem moje "dziełko" i okazuje się, że działa :)
Jeśli ktoś ma ochotę sprawdzić, czy skanuje na jego urządzeniu to zachęcam do testu i poszerzenia mojej wiedzy o obsługiwanych urządzeniach. Niestety nie skanuje na najnowszych urządzeniach z eSCL w wersji 2.9 ale to rozkminię. Do pobrania tutaj: link

Ostatnia aktualizacja: 14.04.2026 09:48:01 przez Bohun
[#2] Re: airScanner

@Bohun, post #1

Mam nadzieję że pociagniesz temat i zrobisz też odpowiednik AirPrint, który z moją drukarką nie działa. No bo jak sam zauważyłeś alternatywne oprogramowanie do skanowania istnieje i działa całkiem dobrze.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem