@_DiskDoctor_, post #2
@luk, post #5
Przykład z miniaturami byłby lepszy, gdyby dotyczył czegoś większego niż grafiki 100x100, bo tu miniaturki prawie nie różnią się wielkością od oryginału ;)
@michal_zukowski, post #7
jak możesz pokaż jeszcze jak są odtwarzane filmy w ikonkach
@markusg, post #4
Do wirtualnych pulpitów/dodatkowej przestrzeni roboczej jako alternatywa używania kilku monitoów możesz zastosowac w AOS4 GoVD.
@MUFA-amigaone-pl, post #12
@lord_spider, post #14
@MUFA-amigaone-pl, post #15
@arturB, post #16
Funkcja multimonitor to jest rzecz przydatna dla grafików i może specjalistów w określonych branżach, osobiście jednak nie widziałem by ktoś to wykorzystywał hobbystycznie nawet na PC
Co innego MorhOS gdzie jest dużo starych laptopów, te laptopy mają matryce o różnej nie zawsze największej średnicy i w różnym stanie.
osobiście jednak nie widziałem by ktoś to wykorzystywał hobbystycznie nawet na PC
@karolb, post #19
@MUFA-amigaone-pl, post #20
@arturB, post #22
Moze cos w temacie file-managera na oknie? Jest cos jak DrawGenie na Os3? Szperałem po Os4depot ale nie podołałem zadaniu. A to bardzo ważna nakładka której brakuje w os4... a dwupanelowce - nie lubie.
Kolejne... jest jakies ustrojstwo ( działające ), które pozwala widzieć dyski z PC w sieci lokalnej ? Musze przenosić przez USB ? AI niestety podsuwa rozwiązania, które nie do końca działają bo mają po 15 lat i Os4 już z nimi nie gada.