[#1] o której przyszła wiadomość?
No właśnie, nie wiem czy to może nie ze strony serwera jess problem, ale włączam AmiGG (ku chwale ojczyzny) i pokazuje mi się wiadomość od osoby, no to otwieram - patrzę na czas napisania jej i się okazuje, że ten ktoś napisał to dokładnie w tej chwili co otworzyłem AmiGG.
Oczywiście to nie prawda, bo po zapytaniu - odpowiedział, że napisał godzinę temu.

Hmmm...

Pozdrawiam!

[#2] Re: o której przyszła wiadomość?

@BagoZonde, post #1

Cóż. Może bug? Albo serwer przekazał nieprawidłową w danym momencie godzinę w wiadomości... Nie wiem. "U mnie działa". ;)

[#3] Re: o której przyszła wiadomość?

@MinisterQ, post #2

U mnie też działa, z tym, że nie zawsze :).
To pewnie serwera sprawka!

[#4] Re: o której przyszła wiadomość?

@BagoZonde, post #1

Podlacze sie do tego. Nie zdarza sie to czesto, ale jednak sie zdarza. Nie pamietam zabardzo, ale mozliwe ze dzieje sie to wtedy gdy pewna osoba napisze cos np. 2 godziny temu i jest w dalszym ciagu online gdy AmiGG sie polaczy. Trzebaby to jednak sprawdzic...

Ostatnia modyfikacja: 16.02.06 11:25
[#5] Re: o której przyszła wiadomość?

@Andrzej Drozd, post #4

To bardzo możliwe, ta osoba była online jako niedostępna. No i zgadzałoby się bo napisała godzinę temu.
Zakładamy więc teczkę na to śledztwo.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem