[#1] Emoticony
Czy można dodawać nowe emoticony? Próbowałem dodać ściągniety z sieci, ale w okienku go nie widać.

[#2] Re: Emoticony

@Olek, post #1

Możesz, jednak samo wrzucenie obrazka to nie wszystko.Musisz jeszcze dodać odpowiedni wpisy do plików konfiguracyjnych mordek.Nie mam teraz gg pod ręką i nie pamiętam ich nazw (chyba emoticon.txt) ale są one w katalogach z emotami.
Ps.Pytanie tylko po co Ci to skoro i tak nikt oprócz Ciebe nie będzie tego widział.

[#3] Re: Emoticony

@piteq, post #2

Ok, dzięki, nie wpadło Mi do głowy że te nowe tylko ja będe widział.

[#4] Re: Emoticony

@Olek, post #3

Kadu ma takie fajne coś co powoduje wysyłanie niestandardowych emotek jako obrazków. Myślę, że dorobienie czegoś takiego w amigg to kwestia kaprysu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem