@BagoZonde,
post #5
Coz, takie slowa dodaja otuchy i przyznam ze na horyzoncie mojego melancholijnego nastroju switac zaczelo slonce :P
Ogolnie, mam tendencje do wywiazywania sie z wczesniej obiecanych rzeczy. Prace nad Arcymagiem nie poruszaly sie w zadnym kierunku. Logicznie zadecydowalem sie wstrzymac na chwile obecna z produkcja grafiki, zwlaszcza ze bylo jej coraz wiecej a w samej grze jej nie przybywalo...
Co do Miniata nie mam zadnych pretensji do jego strony, podjal sie wyzwania, zapal gdzies moze znikl albo pojawily sie jakies inne trudnosci. Postanowil podazac nowa inna, droga, no tez dobrze. A coz moge poczac, cyrografu nie podpisywalismy. Moze sie zdarzyc "reanimacja" z jego strony, nie moge przewidziec pewnych rzeczy.
Piszac ze zawiesilem prace nad projektem arcymaga nie napisalem ze juz nie zajme sie niczym co bedzie ruszac na amidze 68k. Tu moze zdarzyc sie niespodziewanka i to nawet szybciej niz sadzicie. Z drugiej strony nie nastawiajcie sie tez na cos bardziej rozbudowanego niz ww projekt pt Arcymag

Cieple przyjecie milo widziane :P
Niedawno zaopatrzylem sie tez w literature... mam nadzieje fachowa. Ktora pozwolila mi na razie na napisanie kilku prostych rzeczy na 68k. W przyszlosci tez chcialbym rozwijac te poletko.
Co do konkursow, jak ktos zagladal do graffiti udalo mi sie osiagnac 2 miejsce na Riverwash 2009 w konkurencji Newschoolgfx, zawsze bylem gdzies na szarym koncu, tym razem naprawde otarlem sie o zwyciestwo. Bylo warto. W przyszlym roku jesli Party zostanie zorganizowane mam nadzieje wystartowac w czyms "oldschool"... moze jakies pixel demo? ... jesli nadal bede w polsce...
Przyznam ze z podobna sytuacja jestem troche juz zaznajomiony, po tym jak wspoltworzylem grafike do projektu gry Eve, ktory tez na razie zdechl. Albo mam pecha albo jeszcze nie czas...
Ostatnia modyfikacja: 19.09.2009 15:19:15