Forum » AROS
[#1] nic się nie dzieje
coś tu panowie cicho i nie mam co czytać , używa już ktoś arosa na codzień ?
jakieś wrażenia?

[#2] Re: nic się nie dzieje

@franz, post #1

cicho i nie mam co czytać

To może na początek proponuję włączyć jakąś muzykę, i przeczytać jakąś książkę. ;)

[#3] Re: nic się nie dzieje

@MinisterQ, post #2

Zawsze mozna tak aktywniej spdzić czas. Polecam wyjść na powietrze i tak może pobiegać?
Ile to można siedzieć przed szklanym ekranem ^^
[#4] Re: nic się nie dzieje

@MinisterQ, post #2

przecież arosowcy nie mają na czym słuchac muzyki (AMP itp) i czytać książk (APDF) ;)

[#5] Re: nic się nie dzieje

@rzookol, post #4

Ja tam do czytania książek i słuchania muzyki używam Linuxa ... żeby jeszcze dywan umiał wytrzepać ...

[#6] Re: nic się nie dzieje

@franz, post #1

obserwuję arosa pół roku na zlecenie zaprzyjażnionego amigowca ,bo mu ami 1200
klęka , i był ciekaw czy dożyje ,a młody nie jest ,wersji używalnej . Tak myślę że na a1
musi zacząć odkładać albo kupić nowy telefon z "AE".
Tak swoją drogą ,książki czytam ,od muzyki wolę ciszę ,na powietrzu spędziłem ok 8 godzin co mi w zupełności wystarcza ,nawet jak nie pada jak dzisiaj.
Miło że ktoś odpisał ale kończę bo się mijam z tematem tego forum.

[#7] Re: nic się nie dzieje

@rzookol, post #4

Tu się mylisz.
Poza EUAE i UAE są natywne programy poszukal dobrze.
Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem