Forum » AROS
[#1] Poseidon - problem z rozpoznaniem telefonu
Zabrałem na urlop netbooka z myślą, by czasem poserfować pod AROS-em (mam kompatybilny z ppp.device telefon Nokia N70). Niestety Poseidon przestał rozpoznawać mój telefon - pokazuje "Dead device" i co jakiś czas telefon się sam resetuje. Domyślam się, że mało kto ma doświadczenie w temacie ale może to jakiś defekt Poseidona, który łatwo da się wyeliminować? Dodam tylko, że pod Windowsem nie ma żadnego problemu z tą samą konfiguracją (Acer,telefon, kabel).
Ma ktoś jakiś pomysł?
Wcześniej łączyłem się z siecią bez problemu.

[#2] Re: Poseidon - problem z rozpoznaniem telefonu

@FOrest, post #1

Hmmm... A gdzie jesteś na urlopie?

[#3] Re: Poseidon - problem z rozpoznaniem telefonu

@parallax, post #2

?

[#4] Re: Poseidon - problem z rozpoznaniem telefonu

@FOrest, post #1

wykasuj ustawienia w Poseidonie dotyczace twojego telefonu. i jeszcze raz pozwol aby program go wykryl
[#5] Re: Poseidon - problem z rozpoznaniem telefonu

@Norbert, post #4

Nie pomogło niestety :( To pewnie znak, by przejść na modem usb (dziś wyczytałem, że Pojawiła się obsługa Huawei w NB).

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem